Faceți căutări pe acest blog

marți, 20 ianuarie 2015

LA MULTI ANI 2015!

Stiu ca am avut o pauza (poate prea mare),intre timp m-am gandit ca ar trebui totusi sa va urez LA MULTI ANI! pentru ca am trecut un alt prag,si va doresc tuturor implinirea dorintelor si viselor voastre! Despre mine pot spune doar ca m-am lovit cu putere de un zid care mi-a anulat orice vointa, orice dorinta de a crede in mine, de a sper intr-o lume mai buna, nu am incetat sa scriu doar ca totul e scris intr-un caiet cu multe foi, asa cum se scria inainte...Acum voi scrie doar cateva citate, pentru cei care stiu citi printre randuri...

"Unii tac pentru ca viseaza o elocinta mai profunda decat a cuvintelor. In schimb, altii tac pentru ca nu mai vor sa spuna nimic. Nu mai cred in dragoste si se hotarasc sa nu-i pronunte numele, nu mai cred in fericire si se hotarasc sa uite de ea."


(Octavian Paler)


"Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam, persoane care ne ranesc si nici nu lasa cicatrice, dar exista persoane care pur si simplu apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna"
(Cecilia Meireles)"In trei cuvinte pot sa rezum ceea ce am invatat despre viata; merge mai departe.

(Robert Frost)


Niciun comentariu:

Postare prezentată

THE BEST SPANISH GUITAR LOVE SONGS INSTRUMENTAL ROMANTIC RELAXING SEN...

continuare...

traduceti acest blog

Wikipedia

Rezultatele căutării